P.S.

Ibland kan de intressantaste av dialoger återfinnas i bihangen.

P.S.

Just nu finner jag livet tråkigt! Jag grottar ner mig mer och mer i mina skrifter. Några tankar kring skepp: hur får man dem att segla på land? Har du något bra svar? Svävare är uteslutet, och just nu känns hjul som det mest troliga. Vad tror du? 

P.S.

Segelbåtar på hjul fungerar inte. Låt båtens köl skrapa mot marken för att symbolisera hur satans båt skrapar upp sår; varthän den far.

P.P.S

Läste ditt brev igen och såg att det handlade om skepp. Det är bara bättre. Skepp är större och tillika dess köl. Låt jorden skrapas upp. Slopa hjulen. Du kan till och med låta slavar dra skeppet fram med rep.

P.S

Din åsikt angående skeppen är mycket uppskattad. Denna mening: låt båtens köl skrapa mot marken för att symbolisera hur satans båt skrapar upp sår; varthän den far, fick mig att börja rysa. Riktigt bra. Jag återkommer eventuellt med fler frågor av liknande karaktär.

Marcus Lagercrantz & Martin Hammar