Jag heter Kurt

Hej Makus,

Jag heter Kurt, jag är jättesmart och har aldrig behövt plugga matte i hela mitt liv, för det är så jävla lätt. Jag tog mitt första halsbloss när jag var 11, utan att hosta eller för den delen känna någon som helst irritation i halsen. Nikotinet berörde mig inte heller. Faktum är att bara svaga personer känner av nikotin. Min första vodkaflarra hällde jag i mig när jag var 12. Givetvis utan att bli det minsta vinglig. Samma princip gäller där.

Mina största intressen är ironi och memes. Eftersom jag är så otroligt intelligent är jag till och med förmögen att höra både Yani och Laurell i den där kända ljudinspelningen som gick viral för en tid sedan. Detta beror givetvis på min extremt höga IQ som knäcker ljudfrekvensen. Med allt detta sagt tycker jag bara att första 5 minuterna i världens bästa TV-serie är bra. Allt annat i den serien, som av en slump herr Lagersvans råkar dyrka, är skräp. Min åsikt är ett maxim, en objektiv och universell sanning, detta eftersom jag är så jävla smart. Ingen annan åsikt kan jag acceptera, detta oavsett vederbörandes kukstorlek, som antagligen är mindre än min.

Hälsningar,

Kurt

Skrivet på skämt av Marcus Lagercrantz